Dobro dosli na moj blog:)

Sva pitanja možete postaviti na mail agava72@yahoo.com i betagoth@gmail.com
ili na FB stranici BETA-goth jewelry
Hvala!

субота, 18. септембар 2010.

Revija!

Revija Host Noir i Maid cafe/Host club zurka!
Klub Underworld - Ugao Ruzveltova i 27. marta, podzemni prolaz,petak 24.09. sa pocetkom u 21h !
Za vise informacija na FB :)
Ono sto mogu da obecam je dobra zurka,pokloni iznenadjenja,nagrada za najbolji kostim u publici, novi zanimljivi odevni predmeti iz prve "Nakaza" kolekcije,kolekcija "MistiQarts",nakit "Cajkin kovcezic sa blagom" i "Eterna silver", kao i moja nova kolekcija accessoar-a,da bih Vam zagolicala mastu,evo  fotkice ;)
Budite mi dobro,Vasa BETA-goth

петак, 10. септембар 2010.

Host Noir!

Pripreme za reviju se blize kraju,evo dva promo spota,cisto da naslutite o cemu se radi.........mada iskreno,takvo ce iznenadjenje da bude da ne mozete ni naslutiti,a ovo se posebno odnosi na one koji vole gotiku,dakle,uskoro ce biti objavljeno gde,sta i kako a sada uzivajte u spotovima :)
http://www.youtube.com/watch?v=4fgFyPO7N1s
http://www.youtube.com/watch?v=DIPCn-ed9N8&feature=player_embedded#!

четвртак, 02. септембар 2010.

Malo obecanih fotki :)

Kozna torbica,radjena u crazy patchwork tehnici,ima veci broj ringlica kroz koje su provuceni lanci sa razlicitim steampunk privescima.UNIKAT!
Vecernja torbica od crnog plisa,ukrasena crnim resicama,zelenim i crnim tilom,zelenim cvetom od satena i staklenim perlicama i perjem,torbica je postavljena crnim taftom.UNIKAT!

Vecernja torbica od crnog plisa,ljubicastog satena i bogato nabranog tila,ima rucno oblikovan cvet od muslina u ljubicastoj boji,ukrasen staklenim perlicama pomocu starinskog veza,torbica je postavljena crnim satenom.UNIKAT!
Vecernja torbica od plisa,uradjena patchwork tehnikom,ukrasena resicama na kojima su staklene perlice i na dnu bogato nabran til,torbica je postavljena crnim satenom.UNIKAT!
Dugacke rukavice od stampanog plisa,po rubovima ukrasene plisanom trakom i crnim organdinom,rastegljive su i duzina im je oko 35cm.UNIKAT!