Dobro dosli na moj blog:)

Sva pitanja možete postaviti na mail agava72@yahoo.com i betagoth@gmail.com
ili na FB stranici BETA-goth jewelry
Hvala!

понедељак, 07. децембар 2009.

Blizi se novogodisnja noc i s' obzirom da  znam sta znaci zeleti dobro izgledati a nemati bas mnogo sredstava,odlucila sam da svojim fanovima na FB poklonim 30% popusta!
Sigurna sam da ima za svakog po nesto a ukoliko budem stigla,dodavacu i po koji novi rad.
Na snizenju su svi radovi koji su postavljeni na mojoj stranici na FB.
Rezervacija traje 5 dana,odnosno od dana kada se odlucite za neki komad,pa ga rezervisete do dana uplate,moze da prodje 5 dana,mislim da je ovo fer :)

I posto sam pooooosebno dobro i predpraznicki raspolozena,uz svaki kupljeni choker,mindjuse od perja egzoticnih ptica- gratis!

Iskoristite priliku da se za najludju noc opremite unikatnim goth akcesoarom po veoma pristupacnim cenama!

Budite mi dobro,Vasa-BETA-goth :)

уторак, 01. децембар 2009.

E pa novembarska moda je prevazisla moja ocekivanja!
Bilo je zaista veoma zanimljivo,pored standardno dobre atmosfere koju cine izlagaci svojom dobrom energijom,poseta je cini mi se,bila sasvim solidna.
Ono sto me je posebno obradovalo je sto su moji radovi izazvali zaista veliku paznju,rekla bih da nije bilo zene koja se makar na kratko nije zadrzala kraj mog shtanda....nije ni cudo,jer gde je cipka tu su i zene! :)

Posebno su me obradovale dve devojke koje su na oktobarskoj modi kupile moje radove,dosle su iskljucivo da vide sta sada imam novo,za mene,to je ogromno priznanje i zaista sam rasla kao kvasac(kao da sam i inace mala,hihihi).

Nadam se da cu nabavati makar jednu fotku koju cu postaviti ovde,da makar malo prenesem i vise nego dobru atmosferu a do tada,drzite mi fige,sutra imam intervju......prica o tome sledi uskoro;)

Budite mi dobro,Vasa BETA-goth!


PS.Spremam i prodajno mesto na kojem cete moci sa uzivanjem,lagano i uz kaficu da odaberete najbolji komad za sebe.......vise o tome uskorooo :)